Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La corporació empresarial Fluge Audiovisuals es convertirà en el proveïdor tecnològic del Projecte BIG C d’entreteniment digital i els videojocs a Barcelona

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Big C, el centre més gran dedicat a l’entreteniment digital i els videojocs del sud d’Europa, i el Fluge, corporació empresarial del sector audiovisual líder a l’Estat Espanyol i una de les més importants d’Europa, han arribat a un acord de col·laboració per continuar impulsant el sector de l’entreteniment a Barcelona.

L’objectiu comú de totes dues firmes és crear un espai únic a la ciutat comtal dedicat a l’entreteniment, els esdeveniments, la creació de contingut, l’apoderament dels joves i la formació.

L’acord, en què també participarà l’escola tècnica d’espectacle “Trade Formació” (pertanyent a Fluge), pretén fer un salt de qualitat a l’àmbit de l’entreteniment a Barcelona. Després de més de 30 anys d’experiència al món audiovisual, Fluge es converteix en el proveïdor tecnològic del projecte i podrà aportar a Big C tota la seva expertesa i eines per créixer.

L’experiència de Fluge, al servei de BIG C

Fluge Audiovisuals, una de les principals corporacions empresarials del sector audiovisual a Europa i líder a Espanya, posa a disposició de Big C tot el seu know How. Amb més de 300 empleats i els millors recursos i equipaments audiovisuals, la firma oferirà tot el ventall d’eines, serveis i material amb el suport tècnic necessari en matèria d’il·luminació, rigging, so, vídeo, traducció simultània, comunicació dinàmica i programari de gestió.

“Trade Formació” impartirà cursos al centre Big C

Big C és entreteniment, però també és difusió i formació. A través de l’escola “Trade Formació”, el centre també fomenta l’apoderament dels més joves, donant-los les eines necessàries per al seu creixement personal i professional amb un singular ventall de cursos, programes i extraescolars.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere