Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

CAFÈ D’INNOVACIÓ al Centre Cívic de Can Borrell de Mollet del Vallès: “Com podem donar resposta a necessitats d’allotjament a persones grans en situacions urgents?”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

7 de novembre de 2023 de 10 a 12 h. del matí.

Al Centre Cívic de Can Borrell – Avinguda de Caldes de Montbui, 23, 08100 Mollet del Vallès, Barcelona

Aquest CAFÈ D’INNOVACIÓ, organitzat pel Hub b30 i els Consells Comarcals del Vallès Oriental i el Vallès Occidental, serà un espai de trobada entre ciutadania i professionals de l’àmbit sociosanitari per tal de debatre sobre el repte de l’habitatge per a gent gran en situacions urgents, i per exposar alguns casos d’èxit que puguin servir d’inspiració i aprenentatge per noves formes d’abordar el repte.

PROGRAMA DE LA SESSIÓ:

10:00 Benvinguda: Ajuntament de Mollet del Vallès

10:05 Introducció: la necessitat de solucions habitacionals per a gent gran en situació d’urgència. Melisa Troncoso (Tècnica de Gent Gran, Consell Comarcal del Vallès Oriental)

10:15 Ponents:

Jordi Muñoz (President de l’EIMA, Associació per a la investigació del maltractament a persones grans) – “Necessitat d’allotjament d’urgència en casos de maltractaments a persones grans”.

Pilar Martínez (Diputació de Barcelona) i Adela Boixados (Universitat de Barcelona- EIMA) –  “Presentació de dades de casos de maltractaments 2022: necessitat de reallotjament en casos detectats de maltractaments a persones grans”.

Laura Hernández (Treballadora social, Serveis Bàsics d’Atenció Social de Canovelles del Consell Comarcal del Vallès Oriental) – “Abordatge en situacions d’urgència amb persones grans des dels Serveis Socials”.

Pedro M. Cano Desandes (Director d’Estratègia, Planificació i Organització del Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí) – “Projecte transformador d’atenció integrada social i sanitària: desenvolupant un nou model d’atenció domiciliària 4.0 per a la gent gran”

10:50 Debat

Moderen: Melisa Troncoso (Tècnica de Gent Gran, Consell Comarcal del Vallès Oriental) i Clara Verdaguer (Tècnica referent Gent Gran i Serveis Domiciliaris, Consell Comarcal del Vallès Occidental)

11:45 Cafè networking

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere