Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Banc dels Aliments: Inscripció 2023 del VOLUNTARIAT en el Gran Recapte a Catalunya

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Nou Gran Recapte a Catalunya 2023

Les persones voluntàries seran presents als punts de recollida el divendres 24 i el dissabte 25 de novembre a l’entrada de la botiga i portant una armilla identificativa del Banc dels Aliments; faran torns de 4 hores cobrint les botigues més significatives (un miler aproximadament).

Les seves funcions seran engrescar a la clientela a fer donacions físiques d’aliments als punts de recollida remarcant als donants quins son els aliments més idonis (oli, llet, conserves de peix i verdures), evitant al màxim l’aliment fresc i refrigerat, donar informació sobre la funció del Banc dels Aliments i sobre la situació de precarietat alimentària al nostre entorn. No es podran acceptar donacions en diners o xecs. En el supòsit que les persones insisteixin se les hauria d’adreçar a les línies de caixa o bé fer una donació al web granrecapte.com. Una vegada s’acceptin les aportacions físiques s’hauran de dipositar a les banyeres i també recuperar les bosses de tela per poder reutilitzar-les. 

Inscripció 2023

Tot el voluntariat i coordinació s’ha de registrar una altra vegada perquè no es conserven els registres d’anys anteriors.

Les persones voluntàries inscrites no poden ser coordinadors/es i viceversa. En la inscripció el DNI és el document base que identifica a cada persona voluntària. El voluntariat es pot apuntar a més d’un punt de recollida i a més d’un torn. L’única restricció és que no es pot apuntar el mateix dia al mateix torn a més d’un lloc. L’adreça de correu electrònic es pot repetir.

Per inscripció al web del Banc dels Aliments … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere