Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Inauguració al Parlament de Catalunya de la 28a Setmana de la Ciència (10 de novembre)

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

La 28a Setmana de la Ciència a Catalunya, organitzada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació i la Generalitat de Catalunya, se celebrarà del 10 al 19 de novembre.

L’acte inaugural es durà a terme al Parlament de Catalunya divendres 10 de novembre, a les 10.00 hores, amb les intervencions de la M. H. Sra. Anna Erra i Solà, presidenta del Parlament de Catalunya; el Sr. Joan Gómez i Pallarès, director general de Recerca del Departament de Recerca i Universitats de la Generalitat Catalunya; i el Sr. Jordi Mas i Castellà, director general de l’FCRI.

L’acte anirà seguit de la conversa «Joan Oró i Florensa, el somni de l’origen de la vida», amb Marina Martínez, investigadora al Departament de Geologia de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i col·laboradora del Solar System Exploration Research Virtual Institute (SSERVI) de la NASA, i Ricard Guerrero i Moreno, catedràtic de Microbiologia de la Universitat de Barcelona (UB). Joan Anton Català i Amigó, comissari de l’Any Joan Oró i divulgador científic, moderarà l’acte.

PROGRAMA … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere