Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

V Trobada Iberoamericana de Nanodivulgació a València

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

L’Institut de Ciència Molecular (ICMol) de la Universitat de València i el Parc Científic de la UV organitzen la V Trobada Iberoamericana de Nanodivulgació, en col·laboració amb el Festival 10alamenos9, els dies 2 i 3 de novembre. Es tracta d’unes jornades que tindran lloc a l’Auditori Marie Curie del Parc Científic de la Universitat de València per promoure el coneixement i la divulgació de la Nanociència, que constaran de diverses activitats gratuïtes amb inscripció prèvia.

Així, el dia 2, a partir de les 17 hores, hi haurà un taller formatiu a Nanotecnologia destinat a docents de l’àrea de Ciències entre 4t de Primària i 2n d’ESO impartit per Jordi Díaz, doctor en Química i conegut divulgador de la Nanociència, a més de coordinador del Festival, qui serà l’encarregat de presentar diferents estratègies i eines per ensenyar de manera pràctica i divertida els secrets del Nanomón. Díaz, a més, presentarà el “Nanokit”, una caixa de materials a disposició dels centres per treballar diferents aspectes de la Nanociència a les aules. Aquell mateix dia també hi haurà una xarrada sobre Nanociència a càrrec d’un científic de l’ICMol.

Enllaç inscripció acte del dia 2 en https://forms.gle/oxMUDRP3ybk7jK2A7

A més, divendres dia 3, a partir de les 9.30 hores, hi haurà una jornada de conferències obertes amb 3 ponents: Rocío Vidal (coneguda com La Gata de Schrödinger), una coneguda divulgadora científica que tractarà les seues experiències en comunicació a través de les xarxes socials. També Pablo Escobedo, redactor creatiu especialitzat en l’ús d’Intel·ligència Artificial a la consultora Prodigioso Volcán, qui oferirà una visió pràctica de com explotar la IA a la comunicació, inclosa la Científica. Per la seua banda, Carlos Romà-Mateo, bioquímic i doctor en Biologia Molecular i Genètica per la Universitat de València, oferirà la seua particular xarrada sobre l’“ofici” de divulgador.

Aquesta segona part de la jornada agruparà les xarrades curtes de representants de diferents centres d’Espanya dedicats a la investigació relacionada amb la Nanociència.

Inscripció per a la jornada del dia 3: https://www.icmol.es/nanodivulga/.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere