Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Continua l’exposició sobre l’ART FUNERARI en la medicina catalana a la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat de Barcelona

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 A la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat de Barcelona continua oberta l’exposició “L’art funerari en la medicina catalana. Una passejada pels cementiris de Barcelona”.

La mostra, coordinada pel CRAI Biblioteca del Campus Clínic, ofereix un recorregut per alguns cementiris de Barcelona per donar a conèixer el vincle històric entre nombroses personalitats de la medicina catalana i les creacions artístiques d’àmbit fúnebre que les recorden.

Es podrà visitar fins al 20 de desembre de 2023 al vestíbul de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut (Casanova, 143 de Barcelona).

Comissariada per Ida Carrau i Joan Pujol, la mostra inclou il·lustracions de l’artista Joan Bueno, documents cedits per la Biblioteca Funerària de Cementiris de Barcelona i per l’Arxiu Històric Municipal de Sitges (provinents d’una donació de Jordi Mirabent Castiel), així com monografies de l’extens fons del CRAI de la Universitat de Barcelona.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere