Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Universitat Rovira i Virgili: Renovació europea per 4 anys més del “Màster Erasmus Mundus – URV en Innovacions i Transicions en Enoturisme”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Agència Executiva d’Educació i Cultura de la Unió Europea ha renovat el Màster Internacional en Innovacions i Transicions en Enoturisme (fins ara Màster Internacional en Innovació en Enoturisme), de la Universitat Rovira i Virgili (URV) per quatre edicions més.

La renovació aporta més de 4,48 milions d’euros i permetrà concedir dinou beques per curs als estudiants seleccionats. En total, 76 persones obtindran una beca fins al curs 2028-29, la qual cobrirà la matrícula dels dos cursos del màster, així com d’un import fix de 1.400 euros al mes per a les despeses de viatge i manutenció a Tarragona, Bordeus i Porto, ja que les universitats de Bordeus (França) i Porto (Portugal) també imparteixen part de la formació.

Cada edició també comptarà amb set places disponibles per a estudiants que s’autofinancin els estudis o tinguin ajuts d’altres organismes. En paral·lel, els continguts del màster s’han actualitzat amb aspectes per al desenvolupament del sector: es mantenen els mòduls d’enoturisme i màrqueting, patrimoni i cultura del vi, elaboració de vi i les pràctiques. Amb tot, aquests s’han revisat per incorporar una dimensió més internacional i un enfocament cap a la sostenibilitat i la digitalització.

Aquest curs es graduarà la setena promoció d’estudiants d’ençà que van començar els estudis el curs 2016-17. Des de llavors, s’han titulat 149 estudiants de 44 nacionalitats. La demanda per cursar aquests estudis és elevada, d’unes 300 sol·licituds cada any, i poc més del 8% poden accedir-hi, segons dades de la URV.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere