Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Cicle de conferències “Terra de gegants” al Museu de la Ciència CosmoCaixa de Barcelona

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

El proper dimarts 7 de novembre comença un nou Cicle de Conferències “Terra de gegants” al Museu de la Ciència CosmoCaixa, on ens explicaran les característiques dels grans grups de dinosaures, viatjarem per jaciments propers que ens han proporcionat diferents espècies i sabrem una mica més tant del seu èxit com de la seva extinció. Tot i que potser no van desaparèixer del tot: el seu llegat viu en forma d’aus modernes, considerades les seves descendents directes.

PROGRAMACIÓ del CICLE

Dimarts 7 de novembre La fi d’una gran dinastia: els últims dinosaures de la Terra A càrrec del doctor en Ciències Geològiques i cap de Dinosaur Ecosystems Research Group de l’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont, Àngel Galobart.

Dimarts 14 de novembre Era de titans: els dinosaures sauròpodes de la península Ibèrica. A càrrec del doctor en Ciències Biològiques i investigador principal del grup d’investigació de Biologia Evolutiva de la UNED, Francisco Ortega Coloma.

Dimarts 21 de novembre Realment extints? Dinosaures teròpodes i la transició cap a les aus. A càrrec de la doctora en Ciències especialitzada en paleobiologia i directora del Centre per a la Integració en Paleobiologia (CIPb-UAM), Angela D. Buscalioni.

Dimarts 28 de novembre Molt més que preses: els últims descobriments d’ornitòpodes. A càrrec de la doctora en paleontologia i professora en la Universitat de la Laguna, Penélope Cruzado Caballero

 Dimarts 12 de desembre De rugits a ruïnes: l’ascens i la caiguda dels dinosaures A càrrec del  doctor en Ciències Ambientals i de la Terra per la Universitat de Colúmbia, Estats Units, i professor de Paleontologia a la Universitat d’Edimburg, Steve Brusatte.

“Terra de gegants” Web oficial … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere