Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Institut Català Internacional per la Pau i PEN Català: Homenatge a l’escriptora ucraïnesa Viktòria Amèlina a la biblioteca Jaume Fuster de Barcelona

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior
El pròxim 16 de novembre, l’Institut Català Internacional per la Pau  i el PEN Català organitzen un homenatge a Viktòria Amèlina, l’escriptora i periodista ucraïnesa assassinada per les forces armades russes en un atac amb míssils contra edificis civils a la ciutat de Kramatorsk, el passat 27 de juny. L’acte serà a les 18.30h a la Biblioteca Jaume Fuster de Barcelona.  

L’homenatge també vol ser un record per tots aquells escriptors i periodistes que han perdut la vida durant la invasió russa i en altres conflictes armats. L’acte estarà protagonitzat per l’escriptor colombià Héctor Abad Faciolince, qui acompanyava a Amèlina en el moment del fatal atac. El també periodista dialogarà amb el president del PEN Ucraïnès, Volodýmyr Yermòlenko, i amb l’escriptor i membre del PEN Català, Cales Torner.   L’homenatge comptarà amb l’actuació musical dels ucraïnesos Sergey Maiborada i Anna Slizínova, membres del col·lectiu Unlock Art, i amb la benvinguda del director de l’Institut Català Internacional per la Pau,  Kristian Herbolzheimer, i la presidenta del PEN Català, Laura Huerga.

+++

FOTOGRAFIA: Viktòria Amèlina.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere