Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Presentació d’una RECERCA: EsadeEcPol i la Friedrich Naumann Foundation analitzen els desafiaments de la joventut als països del Mediterrani davant la crisi (14 de novembre)

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Online · Dimarts, 14 de novembre de 2023 · 16:00 h – 17:00 h

La transició a la vida adulta de les generacions nascudes entre el 1980 i el 2005 ha estat marcada per una sèrie de crisis econòmiques i socials, sobretot entre els joves del sud d’Europa. Quines són les perspectives en l’àmbit econòmic, la capacitat d’estalvi per al futur, la independència i l’habitatge?

EsadeEcPol i Friedrich Naumann Foundation (FNF) presenten “La joventut mediterrània davant dels desafiaments de la crisi permanent”, un estudi que reflecteix la percepció dels joves de set estats representatius de la regió mediterrània, inclòs Espanya, referent a temes com l’emancipació , la feina o els ingressos, entre altres.

Jorge Galindo, director adjunt d’EsadeEcPol, i Ignacio Jurado, professor de Ciència Política a la Universitat Carlos III de Madrid, presentaran les conclusions, juntament amb Ariane Aumaitre, investigadora doctoral a l’Institut Universitari Europeu de Florència; i David Henneberger, director de l’oficina de la FNF a Madrid per al Sud d’Europa.

Dia: dimarts, 14 de novembre de 2023

Hora: 16:00H (CET, UTC+1)

Format: Online

Enllaç a l’streaming … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere