Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Parc de Recerca UAB: El 14è Programa de Generació d’Idees impulsarà projectes “One Health”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

El Programa de Generació d’Idees del Parc de Recerca UAB té l’objectiu de fomentar l’esperit emprenedor, la cultura de la innovació i donar suport a transferir les idees del personal investigador i doctorand de tots els àmbits científics del campus de la UAB per respondre als reptes de la indústria i la societat.

Aquesta 14a edició del programa està enfocada en la visió “One Health” (una sola salut) i busca idear i desenvolupar solucions innovadores a través de la interconnectivitat i la interdependència entre la salut humana, animal i ambiental.

El programa, que es desenvoluparà entre els mesos de gener i maig, consta de les següents fases:

-Ideació: les persones participants treballaran dinàmiques de grup, col·laborant amb les entitats que han proposat els reptes del Programa, per tal de crear projectes i equips multidisciplinars.

-Formació i mentoria: sessions formatives mitjançant les metodologies de design thinking i lean start up sobre, per exemple, la protecció del coneixement, models de negoci, finançament o com fer presentacions amb impacte, entre d’altres. Cada equip tindrà assignat un mentor expert que els guiarà i els ajudarà a validar el projecte.

-Prototipatge: els cinc projectes finalistes rebran ajuda per fer un prototip o disseny del projecte i la presentació del mateix.

-Concurs final: el dia 16 de maig els projectes presentaran les seves idees de negoci davant d’un tribunal d’experts, que seleccionarà els dos projectes guanyadors. El millor projecte guanyarà 2000 euros i la millor idea innovadora, 1000 euros.

Les inscripcions al programa, que té places limitades, estaran obertes fins al 21 de gener.

Parc de Recerca UAB  Edifici Eureka Campus de la UAB / Bellaterra.

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere