Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Nova edició del curs “Dones, Salut i Educació” impulsat per la Universitat Rovira i Virgili i l’Ajuntament de Deltebre

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Divendres passat (17/11/2023) al Centre Cultural del Delta ha acollit l’estrena del curs “Dones, Salut i Educació”, el qual s’impulsa conjuntament des de l’Ajuntament de Deltebre i la Universitat Rovira i Virgili.

Enguany serà la divuitena edició d’aquest curs d’extensió universitària que té com a objectiu donar a conèixer des d’una perspectiva científica i de gènere temes relacionats amb els feminismes, la promoció de la salut i l’educació.

“Dones, Salut i Educació és un curs de referència al nostre municipi, que ens genera orgull poder-lo dur a terme, i que, més enllà d’aprofundir sobre qüestions d’actualitat o sobre qüestions que ens afecten diàriament, també ens permet descobrir una mirada femenina que ha estat massa temps silenciada i que és clau per a entendre el desenvolupament de la nostra societat”, ha ressaltat l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, en el marc de la inauguració del curs.

El curs, que actualment compta amb 25 persones inscrites, està format per 11 sessions, comptant la conferència inaugural i la cloenda, i tractarà qüestions com, per exemple, la depressió, el dol, l’ús dels dispositius mòbils, el lideratge femení, l’ecologisme o la maçoneria.

La directora del curs, Rosa Queral, ha afirmat que “enguany el curs assoleix la seva majoria d’edat amb una programació que, a banda de recollir les aportacions de l’alumnat, també inclou algunes qüestions analitzades durant els primers anys d’aquest curs amb l’objectiu de veure l’evolució de la temàtica i com aquesta, malgrat el temps transcorregut, continua tenint vigència”.

La divuitena edició de Dones, Salut i Educació compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, ADAS, AFIDE, l’Associació Local de la Dona de La Cava, l’Associació de Dones de Deltebre, F de Figa, i dels centres educatius del municipi de Deltebre.

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere