Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

L’esdeveniment cultural “Manifesta 15” de Barcelona i 11 ciutats de la seva regió metropolitana: Promoció de la seva “Convocatòria Oberta”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Els organitzadors diuen: “L’origen de MANIFESTA com a biennal nòmada ens insta constantment a repensar la nostra metodologia per crear estructures locals i temporals. Estructures en les quals donem espai a veus i records locals. Manifesta s’ha fet coneguda pels seus extensos programes de recerca i s’ha transformat en una plataforma interdisciplinària de producció de coneixement i recerca”.

A causa del nostre caràcter nòmada, Manifesta canvia la seva metodologia de treball segons l’interès, les urgències i les necessitats de la seva ciutat d’acollida. L’any 2024, Barcelona i 11 ciutats de la seva regió metropolitana acolliran la 15a edició. Creant una plataforma per, entre d’altres, la innovació, la ciència, les arts visuals, les arts escèniques, l’ecologia, el teatre, l’arquitectura, la música i la literatura, Manifesta 15 vol promoure visions positives de futur de com remodelar la regió d’una manera sostenible.

Després d’un extens i exhaustiu programa de recerca, Manifesta 15 ja ha vist els primers resultats que modelaran el marc conceptual del nostre programa biennal. Ara tenim el plaer de llançar una convocatòria oberta de projectes basats a Catalunya, convidant els participants a proposar projectes no convencionals que puguin ajudar a configurar la visió de futur de la cultura i l’acció social a la regió metropolitana. Esperem donar suport a projectes que inspirin els ciutadans a començar a actuar. Manifesta 15 us anima a fer propostes que no només qüestionin la nostra mirada a la nostra regió metropolitana sinó que també ofereixin solucions, idees i enfocaments innovadors per evolucionar cap a una transició ecosocial.

Pautes de la convocatòria oberta de Manifesta 15

Manifesta 15 busca individus, grups, comunitats, institucions o associacions per crear una experiència impactant per als seus visitants durant 80 dies (o més).

Per tant, Manifesta 15 us convida a proposar projectes poc convencionals relacionats amb les arts visuals, l’ecologia, el teatre, l’arquitectura, la música i la literatura, que poden ajudar a configurar visions futures de com s’ha de transformar la regió metropolitana d’una manera més imaginativa.

Un jurat internacional revisarà totes les sol·licituds i procedirà a seleccionar entre 10 i 15 projectes als quals se’ls oferirà un finançament que oscil·larà entre els 10.000 i els 15.000 euros.

Aquests projectes formaran part del principal programa biennal i es presentaran als 12 municipis que acolliran Manifesta 15 del 8 de setembre al 24 de novembre de 2024.

Envieu la vostra sol·licitud a m15opencall@manifesta.org abans del divendres 1 de desembre de 2023.

Si teniu qualsevol dubte, es resoldran a les dues sessions informatives que farem el 17 d’octubre, a les 18.30 a la seu de l’Editorial Gustavo Gili, i el 24 d’octubre, a les 18.30 en línia.

Pautes de la convocatòria oberta … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere