Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

VEUS DE PALESTINA sobre la crisi humanitària a Gaza: Conversa al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona amb artistes, periodistes i escriptors de Palestina (27 de novembre)

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Des dels atacs mortífers de Hamas al sud d’Israel el passat 7 d’octubre, els més de dos milions de palestins que no poden sortir de la Franja de Gaza pateixen a diari els bombardejos de l’exèrcit israelià. En el darrer mes i mig, 17.000 palestins, la majoria dones i nens, han mort o han desaparegut sota les runes. 

Per analitzar la greu crisi humanitària derivada de l’escalada militar, el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona conjuntament amb l’Institut Català Internacional per la Pau, el PEN Català i la Fundació Tàpies proposen aquesta conversa amb destacats artistes, periodistes i escriptors de Palestina.

En aquest cas l’acte tindrà lloc el dilluns 27 de novembre, a dos quarts de set de la tarda, i comptarà amb la projecció del curtmetratge “Memory of the Land, de Samira Badran, artista visual palestina resident a Barcelona. A continuació es debatrà la situació a Gaza en una taula rodona amb el traductor i editor Mohamad Bitari, l’activista i periodista Asmaa al-Ghoul, actualment exiliada a França, i Mariam Barghouti, periodista independent que connectarà en directe des de Ramallah. La sessió serà presentada i conduïda pel periodista i escriptor Ben Ehrenreich.

La sessió és oberta al públic i gratuïta.

Data i horari: 27 novembre 2023  18.30 -20.00 h.

Espai: Auditori del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

Idioma: Català / Anglès / Àrab.

Servei de traducció simultània anglès / àrab – català.

+++

Font de la fotografia: Metges sense fronteres ©.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere