Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Aquest dilluns arrenquen les eleccions al Rectorat de la Universitat de Barcelona, que duraran dos dies de votació electrònica

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Avui dilluns 4 de desembre a les 10:00 s’obrirà el termini per votar a les eleccions al Rectorat de la Universitat de Barcelona. Es podrà votar fins al dimarts 5 a les 18:00, mitjançant votació electrònica (des de qualsevol ordinador, tauleta o telèfon mòbil amb connexió a Internet). Les eleccions se celebraran a una única volta. 

Els dos candidats que concorren a aquestes eleccions són el catedràtic de Metodologia de les Ciències del Comportament i rector actual, Joan Guàrdia i el catedràtic de Física Teòrica i degà actual de la Facultat de Física, Eugeni Graugés.

54.877 persones amb dret a vot 

Serà la sisena vegada, d’acord amb la legislació vigent, que la comunitat universitària elegirà el nou rector mitjançant elecció directa i sufragi universal lliure i secret. En total, 54.877 persones tenen dret a vot.   

En les eleccions al Rectorat hi ha quatre col·lectius d’electors, el vot de cadascun dels quals té un valor diferent: professorat doctor amb vinculació permanent (el conjunt del vot d’aquest col·lectiu té un valor del 51 % del total); altre personal docent i investigador (valor equivalent al 9 % del total); alumnat d’ensenyaments de primer i segon cicle i de doctorat (30 %), i personal tècnic, de gestió i d’administració i serveis (10 %). 

+++

Fotografia: Joan Guàrdia (a l’esquerra) i Eugeni Graugés.

+++

Vídeo complet del DEBAT ELECTORAL dels dos candidats a Rector de la Universitat de Barcelona (30/11/2023) … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere