Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Final del Cicle “La tardor amb NEOMA 2023” de la Universitat de Girona: Conferència “Beneficis i mancances en la translació del coneixement de la salut mental” (7 de desembre)

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

La conferència “Beneficis i mancances en la translació del coneixement de la salut mental als serveis socials i associacions“, a càrrec de Núria Molist, es durà a terme el 7 de desembre.

En aquesta última conferència serà la cloenda del cicle “La tardor amb NEOMA 2023 es compartiran amb els assistents experiències d’integració social i laboral i quins mecanismes s’estan estudiant per a millorar-ne la qualitat.

NEOMA és el Grup de Recerca d’Anatomia Clínica, Embriologia i Neurociència de la Universitat de Girona i organitzador del Cicle.

Núria Molist Cribilles és psicòloga i integradora social. Amb més de 13 anys d’experiència en la discapacitat i la salut mental dins de la Fundació Astres. Actualment, dirigeix una llar-residència amb TC dins de la comunitat

Cloenda del cicle “La Tardor amb NEOMA 2023″ a càrrec de Maria Teresa Serrando, metgessa ICS-IAS Girona, i investigadora del grup de recerca NEOMA.

Dia i hora: 07/12/2023 – 19:00

Lloc: Casa de Cultura – Aula Magna. Pl. de l’Hospital, 6. Girona

+++

Fotografia: Núria Molist.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere