Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Catalunya: El Consorci per a la Normalització Lingüística ofereix una ampliació de places per aprendre català, dels nivells A1 al C1

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Les inscripcions seran el desembre, el dia 19 per a antics alumnes i el 20 i 21, per a tothom

Per poder-s’hi inscriure els nous alumnes ja poden demanar fer una prova o aportar un certificat oficial que acrediti el seu nivell

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) obre aquest desembre el període d’inscripcions per als nous cursos trimestrals de català. El dia 19 de desembre comença el torn preferent, per als alumnes que han fet un curs els darrers 12 mesos, i els dies 20 i 21 hi haurà el torn general, per a tothom. L’oferta inicial és de 1.371 cursos dels nivells A1 al C1 (inicial, bàsic, elemental, intermedi i suficiència). Són 29.685 places en total, repartides entre els 22 centres de normalització lingüística d’arreu de Catalunya que integren el CPNL. Les classes començaran el 8 i 9 de gener de 2024.

L’oferta de cursos, tant presencials com en línia, ja es pot consultar al cercador.Com és habitual, la modalitat presencial és la majoritària amb més del 85 % del total dels cursos. Per tal de garantir l’atenció prioritària a les persones amb pocs o nuls coneixements del català, el nivell amb més oferta és el bàsic, amb 810 cursos.Tant l’inicial com el bàsic continuen sent gratuïts per a tots els aprenents.

Ja es pot fer la prova de nivell

Per poder-se inscriure als cursos que comencen el gener, les persones interessades han d’accedir a la plataforma d’inscripció per determinar quin nivell de català tenen: cal aportar un certificat oficial que acrediti la seva competència lingüística o bé sol·licitar fer una prova de nivell. Aquest pas previ no és necessari per a les persones que ja han fet un curs de català al CPNL.

Les inscripcions del 19 al 21 de desembre es podran fer en línia a la plataforma d’inscripció o presencialment a través de la xarxa territorial de centres, serveis i oficines. Per facilitar el procés d’inscripció als usuaris, el CPNL posa a la seva disposició una guia d’inscripció amb els passos a seguir.

El febrer, nova convocatòria per al C2

Durant les inscripcions de desembre s’ofereixen tots els nivells de cursos, excepte el nivell superior (C2). Les dates d’inscripció per aquests nous cursos semestrals seran el 6 i 7 de febrer per al torn preferent i el 8 i 9 de febrer, per a tothom. El curs començarà el 14 de febrer. El nivell C2 s’ofereix en línia, modalitat que permet més flexibilitat d’aprenentatge per als alumnes i compta sempre amb el suport i seguiment d’un tutor.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere