Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El nou “Projecte Manifest” a la comarca del Baix Ebre sensibilitza contra la normalització dels abusos entre els joves

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Antoni Gilabert, acompanyat de la consellera de Joventut, Susanna Pinyol, han presentat (13/12/2023) el “Projecte Manifest” amb la ballarina Mar Grifoll.

El “Projecte Manifest” és un programa que aborda temes negatius de vivència com l’abús al cos, la gordofòbia, el masclisme i la misogínia.

La ballarina Mar Grifoll a partir de la seva pròpia història de superació i descobriment personal, compateix amb els joves els traumes i la discriminació que ha viscut i com, moltes vegades, són temes que es normalitzen inconscientment.

Mar utilitza la dansa i l’art com a mitjans per comunicar la seua experiència amb l’esperança d’inspirar canvis i despertar consciència a la societat.

En aquest sentit, Gilabert remarca la importància de “denunciar l’abús, la gordofòbia i el masclisme que encara ens trobem massa sovint a la nostra societat. Venim als instituts per treballar, braç a braç, amb els joves i dotar-los d’eines perquè puguin treballar està problemàtica i, en un futur, tinguem una societat més justa, més inclusiva i més solidària”.

L’objectiu d’aquest projecte és estimular la consciència social i fomentar l’autoconeixement donant eines als joves que els ajudin a retrobar-se tant físicament com emocionalment.

El “Projecte Manifest” arribarà a un total de 427 alumnes de 3r d’ESO de la comarca del Baix Ebre. Va començar el dia 5 de desembre a l’IES Candelera de l’Ametlla de Mar, a l’IES Roquetes el 13 de desembre, el 14 de desembre a l’IES Perelló, el 15 de desembre a l’IES Deltebre i el 18 de desembre a l’IES Camarles.

+++

Fotografia: La ballarina Mar Grifoll durant la presentació del projecte. Foto: CCBE©.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere