Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Servei de Publicacions de Universitat Rovira i Virgili: Edició i Presentació del llibre “MASCULINITATS (IN)HABITABLES” de Xavier Cela Bertran

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

El dimarts 16 de gener tindrà lloc, a les 19 h. a la Llibreria Documenta de Barcelona, la presentació del llibre “MASCULINITATS (IN)HABITABLES, Transaccions, gèneres i patiment mental entre adolescents i joves”, de Xavier Cela Bertran

L’acte anirà a càrrec d’Asun Pié Balaguer i Ángel Martínez Hernáez, i comptarà amb la participació de l’autor del llibre.

Aquesta tesi / llibre va rebre el Premi a la millor tesi escrita en català a la Universitat Rovira i Virgili en l’àmbit de les ciències socials i humanitats el 2022.

Del pròleg de Jokin Azpiazu:

“El llibre que teniu a les mans s’atansa a una qüestió complexa i rellevant: l’organització social del gènere i del poder. I ho fa aproximant-se a un àmbit molt concret, el del patiment mental en l’adolescència i la primera joventut de les persones. Gràcies a la perspectiva profunda i atenta de l’anàlisi etnogràfica que ha fet l’autor, s’inverteixen els termes d’aquests dos elements: el patiment mental es representa com un moment —o una sèrie de moments— i l’adolescència i la primera joventut, com un espai. Aquests elements són estudiats per si mateixos i, alhora, també són un lloc privilegiat d’observació per establir conclusions i proposar línies de reflexió que van més enllà dels seus límits inicials.”

Data i hora: Dimarts, 16 de gener – 19.00 h

Lloc: Llibreria Documenta (carrer de Pau Claris, 144, Barcelona).

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere