Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Ciutat de les Arts i les Ciències de València convoca a la quarta edició del concurs de fotografia “INSTANTS” que convida a capturar detalls del complex

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Les imatges han de mostrar alguna particularitat o element concret de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, ja sigui arquitectònic, de contingut o un moment quotidià, sempre en format detall

La Ciutat de les Arts i les Ciències ha convocat la quarta edició del concurs fotogràfic “INSTANTS” a la xarxa social Instagram amb el lema “La Ciutat al detall. Art a cada angle”.

El repte plantejat el 2024 és que les imatges capturin alguna particularitat o element del complex ja sigui arquitectònic, de contingut o fins i tot moments quotidians, però sempre en format de detall. És a dir, fotos que no mostrin un edifici totalment.

Les persones que vulguin presentar-se al concurs han de seguir el compte d’Instagram @ciudadartesciencias, publicar i compartir la imatge en un post a la xarxa social esmentada, etiquetar la Ciutat de les Arts i les Ciències a la foto i utilitzar el hashtag #LaCiutatAlDetall. Cada participant podrà pujar tantes fotos com vulgui fins al 26 de gener de 2024.

El jurat està integrat per personal de la Ciutat de les Arts i les Ciències. Per a l’elecció de les fotos es valorarà, entre altres coses, la qualitat, la creativitat, l’originalitat, l’execució artística i la relació amb el tema proposat.

Les 20 imatges guanyadores formaran part de l’exposició “INSTANTS” que es podrà visitar als exteriors de la Ciutat de les Arts i les Ciències i on s’exhibiran les fotos en suports de 2 m x 2 m amb l’autoria sobreimpresa.

Bases del concurs … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere