Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Les universitats i centres del Grup Educatiu CEU a nivell estatal assumiran el cost i la gestió de les cotitzacions a la Seguretat Social de les pràctiques no remunerades que realitzen els seus alumnes

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Una mesura que afectarà els estudiants de les quatre Universitats CEU (CEU San Pablo a Madrid, Abat Oliba CEU a Barcelona, CEU Cardenal Herrera a València i CEU Fernando III a Sevilla), el Centre d’Estudis Universitaris ‘Cardenal Spínola’ (Sevilla) i els centres d’FP de Madrid, Comunitat Valenciana i Sevilla. 

La Disposició Cinquantena Segona del Reial decret llei 2/2023, de 16 de març, estableix la inclusió en el sistema de Seguretat Social dels estudiants universitaris i de formació professional que realitzen pràctiques curriculars no remunerades; mesura que finalment ha entrat en vigor el passat 1 de gener de 2024. Davant aquesta nova situació, el Grup Educatiu CEU, assumirà el cost de les cotitzacions de Seguretat Social, així com la gestió de les altes i baixes de tots els seus estudiants en pràctiques. 

Amb la idea d’afavorir al màxim la seva formació pràctica, la principal entitat educativa d’Espanya ha pres aquesta decisió que ha estat acollida de forma molt favorable per les empreses i institucions amb les quals té subscrits més de 25.000 convenis de pràctiques. És a dir, les quatre Universitats CEU (CEU San Pablo a Madrid, Abat Oliba CEU a Barcelona, CEU Cardenal Herrera a València i CEU Fernando III a Sevilla), el Centre d’Estudis Universitaris ‘Cardenal Spínola’ (Sevilla) i els centres de FP de Madrid, Comunitat Valenciana i Sevilla, mantindran tots els convenis de pràctiques que actualment tenen vigents. 

Per al director general del CEU, Javier Tello: “El CEU manté un ferm compromís amb la formació pràctica i l’ocupabilitat dels seus estudiants. Som una institució educativa amb una relació molt estreta amb el teixit empresarial espanyol i internacional. Per això, assumim aquest cost econòmic i de gestió per a continuar sent pont d’unió entre el talent jove i l’empresa”. 

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere