Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Institut d’Innovació Social d’Esade – Universitat Ramon Llull: Sessió on line “Què hem après sobre les polítiques de cura dels equips de les ONG?”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Dia i hora: Dimecres 17 de gener de 2024. A les 18 h. En línia.

Entre les prioritats de gestió de persones que s’han promogut a les ONG-ONL destaca la cura de la salut, tant física com emocional, així com la recerca del benestar dels equips i el rendiment efectiu dels seus membres. Aquesta necessitat emergent es veu reflectida en la implementació de diverses polítiques: la flexibilitat, la conciliació, el teletreball, el suport emocional i psicològic i la formació i el desenvolupament personal. A més a més, s’han establert protocols de salut i seguretat per garantir un entorn de treball adequat.

Però sorgeix la pregunta: què hem après sobre l’aplicació d’aquestes polítiques de cura de les persones? Quins coneixements adquirits permetran a les persones amb responsabilitats directives abordar els reptes que implica cuidar i donar suport als equips? Com podem promoure un ambient saludable, col·laboratiu i sostenible? La resposta podria estar en la creació d’un clima organitzacional adequat i una cultura de la cura de les persones?

En aquesta sessió es reflexionarà sobre tot això, des d’una perspectiva d’aprenentatge, de la mà de:

Marta Cañas, directora de Metges sense Fronteres

Ángel Serrano, director general de Fundación Tomillo

Mariona Corbella, directora de la Fundación Esportsalus

Modera: Ignasi Carreras, director dels programes de formació directiva per a ONG-ONL de l’Institut d’Innovació Social d’Esade.

INSCRIPCIÓ: Podeu inscriure-us a la sessió a través d’aquest enllaç.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere