Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

LA FEBRERADA: 2a Festa i Trobada de l’Economia Social i Solidària de Barcelona

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Espais de trobada i debat sobre reptes i tendències, ponència inspiradora i una nit amb molta festa! Tot això i més passarà el 2 de febrer a LA FEBRERADA.

El 2 de febrer tindrà lloc la 2a edició de la Febrerada, la trobada festiva i de reflexió de l’Economia Social i Solidària (ESS) de Barcelona. L’objectiu és generar un espai de trobada de diferents iniciatives per compartir reptes i avançar en la consolidació de l’ESS de manera coordinada i, alhora, visibilitzar que aquest ecosistema ja és una realitat a la ciutat.

La jornada es dividirà en dos moments: un espai matinal de reflexió a Bloc4BCN, de 9.30h a 14h, amb ponències inspiradores; una conversa sobre tecnologia i digitalització que comptarà amb la participació de m4Social; una visita i explicació del futur equipament BLOC4BCN, i un dinar de germanor. També inclourà un vespre i nit de festa a Paral·lel 62 de 19.30h a 00.59h, amb la programació d’un podcast en directe i concerts d’artistes amb l’objectiu d’obrir i apropar l’ESS a tota la ciutadania, en especial a la població jove.

L’accés a Paral·lel 62 serà lliure i gratuït, només cal inscripció prèvia per a l’espai del matí i per al programa dirigit per Anna Pacheco, que té aforament limitat per necessitats tècniques de l’espai.

La Febrerada s’emmarca en l’acord de ciutat per l’Estratègia de l’economia social i solidària a Barcelona 2030.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere