Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Es presenta el Cicle Formatiu del “Circuit d’Emprenedoria Ciutat de Tortosa” que començarà el 24 de gener

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

L’oferta formativa inclou un total de sis sessions que són impulsades per l’Ajuntament de Tortosa amb la col·laboració d’institucions, centres de formació i entitats i la Universitat Rovira i Virgili.

Un total de sis càpsules formatives formen el cicle del “Circuit d’Emprenedoria Ciutat de Tortosa” que començarà el pròxim 24 de gener i s’allargarà fins al mes de juny. 

Una oferta formativa que pretén potenciar la creació de noves iniciatives empresarials i que impulsa l’Ajuntament de Tortosa amb la col·laboració d’institucions, centres de formació i entitats de les Terres de l’Ebre: Baix Ebre Innova, la Cambra de Comerç, l’Ateneu Cooperatiu de les Terres de l’Ebre, Fundació Gentis, Institut de l’Ebrei la Universitat Rovira i Virgili.

“El Circuit d’Emprenedoria aglutina diferents propostes formatives i de capacitació per promoure l’emprenedoria amb l’objectiu de crear un itinerari compartit i únic al municipi”, ha explicat el regidor d’Acció Cívica i Comunitària de l’Ajuntament de Tortosa. 

La primera càpsula formativa serà el 24 de gener i serà una sessió dedicada als estudis de viabilitat i pla d’empresa, que tindrà lloc al viver d’empreses Baix Ebre Innova.

A més del pla d’empresa, el Circuit d’Emprenedoria Ciutat de Tortosa” abordarà altres temàtiques com la firma digital; la gestió administrativa dels ajuts i subvencions; les vies de finançament; la facturació, deduccions, impostos i obligacions i comunicació i màrqueting.

Cada mes es durà a terme una càpsula fins al mes de juny.

Per tal d’inscriure’s a qualsevol dels cursos cal fer-ho a través de la web www.circuitemprenedoria.cat.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere