Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Nova guia: “Com elaborar un pla de voluntariat ambiental”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

La Xarxa de Conservació de la Natura ha elaborat la guia “Com elaborar un pla de voluntariat ambiental”, dirigida a les entitats privades sense ànim de lucre de Catalunya que organitzen projectes i accions de voluntariat ambiental.

El voluntariat ambiental és un fenomen creixent al territori català, gràcies a la dedicació i al compromís de milers de persones que participen dia a dia per revertir o prevenir la pèrdua de biodiversitat, la contaminació o els efectes del canvi climàtic, a través de les entitats privades sense ànim de lucre.

Actualment, més de 200 entitats ambientals actuen al nostre territori, tot implicant la ciutadania en la seva actuació a través de la custòdia del territori i del voluntariat ambiental.

Aquesta guia neix amb el propòsit d’orientar totes aquestes entitats en la tasca de definició, debat intern, redacció i implementació del seu propi pla de voluntariat ambiental. Aporta unes nocions bàsiques sobre què s’entén per voluntariat, les característiques pròpies del voluntariat ambiental, i tot seguit, què és un pla de voluntariat i quines parts hi podem incloure.

La Guia … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere