Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Dos últims dies d’inscripció al SIMULACRE de proves d’accés 2024 a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC)

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

El dissabte 3 de febrer de 2024, l’Escola Superior de Música de Catalunya ofereix una simulació per a les persones que tinguin intenció de presentar-se a les proves d’accés al grau en ensenyaments artístics superiors de música a l’ESMUC.

El simulacre inclou diferents exercicis de la part A i de la part B, i té lloc en les mateixes condicions que les proves d’accés.

Part A

Exercicis part A completa (aspirants sense el títol de Grau Professional): dictat melòdic, dictat polifònic, anàlisi auditiva, anàlisi de partitura.

Exercicis part A abreujada (aspirants amb el títol de Grau Professional): dictat i anàlisi de partitura.

Opcions:  Clàssica i contemporània / música tradicional – instruments de la cobla. Jazz i música moderna. Música antiga. Flamenc. I Música tradicional – instruments de la música tradicional catalana (acordió diatònic, cornamusa i gralla).

Part B

Composició. Direcció. Musicologia. Pedagogia. Producció i gestió. Sonología.

La inscripció del simulacre conclou aquest dijous 25 de gener. La inscripció pot ser només de la Part A o d’ambdues parts.

A partir del 19 de febrer podràs consultar online la nota resultant de la correcció i un breu comentari orientatiu per part del professorat responsable sobre cadascun dels exercicis realitzats. Per fer-ho, hauràs d’accedir amb el DNI i la contrasenya creada en el moment de la inscripció.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere