Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Catalunya: S’inicia la transició del Consell Superior d’Avaluació del Sistema Educatiu cap a l’Agència d’Avaluació i Prospectiva del Sistema Educatiu

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

La consellera d’Educació de la Generalitat de Catalunya n’ha designat un president transitori fins que es constitueixi el nou organisme, càrrec que ocuparà temporalment el director general d’Innovació, Digitalització i Currículum

Per tal d’iniciar la transició del Consell Superior d’Avaluació del Sistema Educatiu (CSASE) cap a la nova Agència d’Avaluació i Prospectiva del Sistema Educatiu, la consellera d’Educació, Anna Simó Castelló, ha designat per delegació un president transitori del CSASE fins que es constitueixi el nou organisme. La persona que assumirà les funcions de la presidència serà temporalment el director general d’Innovació Digitalització i Currículum, Joan Cuevas Expósito.

Aquesta transició del Consell Superior d’Avaluació cap a l’Agència d’Avaluació i Prospectiva està previst que es dugui a terme en període previst d’entre 3 i 5 mesos. Per poder garantir tant el funcionament ordinari del CSASE com la transició fins a la nova Agència, s’han creat dues comissions, una d’operativa i una d’estratègica. Avui s’ha publicat al DOGC la resolució EDU 119/2024, que regula aquesta reestructuració de l’organisme.

La comissió operativa estarà liderada pel director general d’Innovació, Digitalització i Currículum i l’estratègica per la secretària general. Totes dues estaran integrades per personal tècnic de diverses direccions generals i també per la Inspecció Educativa.

Joan Cuevas Expósito, que ocuparà el càrrec durant aquests mesos de transició, rellevarà a Carles Vega, que va ser nomenat president del CSASE el setembre del 2021.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere