Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El Col·lectiu Ciutadella organitza la Taula Rodona “De les fake news a la desinformació. El periodisme sota amenaça” (30 de gener)

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

El Col·lectiu Ciutadella – Associació de Periodistes de Política de Catalunya organitza la Taula Rodona “De les fake news a la desinformació. El periodisme sota amenaça, el dimarts 30 de gener. L’activitat tindrà lloc a l’Auditori del Parlament de Catalunya a les 17 h.

En la taula participaran Selva Orejón Lozano, consultora en ciberseguretat i identitat digital; Jordi Morales Gras, sociòleg, professor i analista de xarxes socials; Alba Tobella Mayans, periodista i cofundadora de Verificat, i Susana Pérez-Soler, periodista i doctora en comunicació digital, moderats per Nico Tomàs, vicepresident del Col·lectiu Ciutadella.

Prèviament, intervindran per exposar l’estat de la qüestió Joan Maria Morros i Cuadras, degà del Col·legi de Periodistes, i Enric Borràs i Abelló, president del Grup de Periodistes Ramon Barnils.

L’obertura de l’acte anirà a càrrec de la presidenta del Parlament, Anna Erra i Solà, i la presidenta del Col·lectiu Ciutadella, Sara González Muñoz.

Per assistir a la sessió cal inscripció prèvia. També es podrà seguir a través del web del Parlament.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere