Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Facultat de Dret de la Universitat de Girona: Conferència “El sentit de l’espai en l’arquitectura japonesa” (5 de febrer)

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

El proper 5 de febrer s’ha organitzat la conferència “El sentit de l’espai en l’arquitectura japonesa: una mirada a l’edifici de la Facultat de Dret a Girona” a càrrec del Sr. Akihiro Kashima, arquitecte i professor de la Universitat Setsunan d’Osaka (Japó).

Kashima analitzarà l’edifici de la Facultat de Dret del Campus Montilivi de la UdG des d’una perspectiva japonesa i el prendrà com a punt de partida per a parlar de l’arquitectura nipona.

La presentació del ponen anirà a càrrec de l’arquitecte Pep Fortià.

El conferenciant: Akihiro Kashima, l’any 1993 es llicencia en Arquitectura a l’Institut Tècnic de Kioto, en el qual també obté el Màster en Arquitectura (1995) i s’hi doctora en urbanisme l’any 2003. Actualment, és professor titular en el Departament d’Arquitectura de la Facultat de Ciències i Enginyeria de la Universitat de Setsunan (Osaka, Japó).

Després de formar-se en el Departament d’Urbanisme de l’Ajuntament de Girona, va treballar en la seva tesina de màster sobre el procés de formació urbana de la ciutat emmurallada de Girona. El seu interès de recerca rau en la continuïtat de la filosofia i la tècnica de planificació europea en el període modern, especialment en la història de l’urbanisme espanyol.

Dia i hora: 05/02/2024 – 16:30

Lloc: Sala de Graus de la Facultat de Dret, UdG. Campus de Montilivi

Organitzadors: Facultat Dret UdG – COAC – Fortià Arquitectes.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere