Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Les empreses catalanes participants al pavelló de la Generalitat de Catalunya a l’ISE preveuen generar 3MEUR de negoci gràcies a la fira

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Les 30 empreses catalanes que han participat a l’Integrated Systems Europe (ISE) aquesta setmana dins del pavelló de la Generalitat de Catalunya esperen generar vora 3 milions d’euros (2,9) de volum de negoci els propers 12 mesos gràcies a les reunions i visites mantingudes durant la fira. Són dades del Govern a través d’ACCIÓ -l’agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Treball-, que superen les previsions prèvies al congrés que se situaven en els 2,5 milions d’euros. A més, el 24% d’aquestes companyies ja ha tancat algun acord durant el congrés.

En total, les empreses catalanes que han format part del pavelló de la Generalitat han mantingut 1.116 reunions de negoci en el marc de l’ISE, l’esdeveniment més important del món de l’àmbit audiovisual que s’ha celebrat fins avui a Fira de Barcelona a l’Hospitalet de Llobregat. D’aquestes trobades, un 38% han estat amb clients estrangers, potenciades pel caràcter internacional d’aquesta fira.

Tot i que aquestes dades no són definitives perquè les empreses poden tancar nous acords durant els pròxims mesos, el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, ha qualificat l’edició d’enguany “d’excepcional” ila més important de la seva història”. “Aquest fet–ha dit- contribueix a posicionar-nos internacionalment, a projectar el nom de Barcelona i Catalunya en l’àmbit tecnològic” i, a la vegada, “permet estimular el creixement que té el sector al nostre país”.

Presència catalana a la fira

Aquest 2024, un total de 80 empreses i entitats catalanes han participat amb estand a l’ISE. Segons càlculs d’ACCIÓ, es tracta d’un 10% més que l’edició anterior, una xifra que situa Catalunya com el 5è territori amb més companyies i entitats que participen al congrés. Del total d’empreses catalanes, 30 s’han ubicat al pavelló de la Generalitat de Catalunya, organitzat per ACCIÓ i l’ICEC, un espai de 652 m2 de superfície. A banda, en el marc del congrés, ACCIÓ també ha organitzat l’Open Innovation Challenge, un conjunt de trobades entre empreses i startups per impulsar la innovació oberta amb la participació de companyies com LG, 3CAT, Kave Home, Lavinia o AirParfum-Puig.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere