Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Actes per a commemorar els 40 anys del CENTRE D’ESTUDIS DEMOGRÀFICS consorci ubicat al Campus de Bellaterra de la Universitat Autònoma de Barcelona

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Dies 12 de febrer de 2024 a les 9.30 h i 13 de febrer a les 16.30 h.

Al Palau de la Generalitat de Catalunya i UAB Casa Convalescència de Barcelona

El Centre d’Estudis Demogràfics (CED) compleix 40 anys el dia 10 de febrer, raó per la qual el dilluns, 12 de febrer, organitza un acte institucional, al Palau de la Generalitat de Catalunya, i un acte acadèmic, el dimarts, 13 de febrer, a UAB-Casa Convalescència. 

ACTE INSTITUCIONAL DE COMMEMORACIÓ:

Dilluns, 12 de febrer, 18 hores: Auditori del Palau de la Generalitat de Catalunya.

Hi assistirà el rector de la UAB, Javier Lafuente; la fundadora i directora honorària del CED, Anna Cabré; el director del CED, Albert Esteve; i el conseller de Recerca i Universitats, Joaquim Nadal.

Programa … clicar aquí

ACTE ACADÈMIC DE COMMEMORACIÓ:

Dimarts, 13 de febrer, de 9.30 a 16.30 h: UAB-Casa Convalescència

Programa … clicar aquí

La benvinguda serà  a les 9.30. A les 10 h i fins a les 11.30 h tindrà lloc la conferència “Ageing: Past, present and future”, que impartiran Eileen Crimmins, Chair in Gerontology de la USC Davis School of Gerontology of the University of Southern California, i també Iñaki Permanyer, investigador ICREA, del Centre d’Estudis Demogràfics, cap del Grup de Recerca en Salut i Envelliment.

Després d’una pausa, a les 12 h i fins a les 13.30 h s’oferirà la xerrada “Too many migrants? Migration and policy”, a càrrec de Silvia Giorguli, presidenta del Colegio de México i professora investigadora del Centro de Estudios Demográficos, Urbanos y Ambiental, i d’Andreu Domingo, sotsdirector del Centre d’Estudis Demogràfics i cap del Grup de Recerca en Globalització, Migracions i Espai.

Després del dinar, de 15 a 16.30 h es parlarà de “Families in the 21st century”, un tema que abordaran Aart Liefbroerm, senior researcher de la Netherlands Interdisciplinary Demographic Institute (NIDI) i Diederik Boertien, investigador Ramon y Cajal del Centre d’Estudis Demogràfics, i cap del Grup de Recerca en Família, Desigualtat i Canvi Social

Hi haurà servei de traducció a/de l’anglès
 

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere