Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Parc de Recerca UAB / Universitat Autònoma de Barcelona: Taula Rodona “Mecanismes de finançament dilutiu d’spin-offs” (22 de febrer)

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

La necessitat de finançament és un dels reptes més grans que afronten les noves empreses innovadores, en general riques en capital intangible, però sense actius tangibles que presentar com a col·lateral.

El proper 22 de febrer de 2024, a les 12:30 h s’organitza una TAULA RODONA per conèixer mecanismes de finançament per spin-offs, sobretot de l’àmbit biotecnològic.

Es centraran en business angels, crowdfunding i el capital risc. Què, com i quan apostar per cada un?

PONENTS:

Mireia Angulo Directora d’Inversions de Namarel Ventures, el braç inversor d’un Business Angel. Compta amb una experiència de més de 10 anys com analista d’inversions en dos fons de capital risc especialitzats en ciències de la vida.

Alfons Hidalgo Cofundador d’Infinitec Actius el 2004, empresa que comercialitza pèptids i sistemes d’alliberament destinats a la indústria cosmètica. Des de la venda d’aquesta empresa, ha esdevingut un inversor àngel a nivell biotecnològic. És Limited Partner en dos fons d’inversió i fundador d’un club deal per portar empreses biotech espanyoles a Boston.

Daniel Oliver Fundador i director de Capital Cell, amb més de 10 anys d’experiència en inversions en el sector de la biotecnologia i les ciències de la vida. També és cofundador i assessor de Nanobots Therapeutics i soci de un fons de capital risc, Nara Capital.

Moderador: Luís Ruiz-Ávila Director general de Leukos i president d’Aquilón. També és director del Màster de Gestió de Negoci Biomèdic de la UIC. Combina l’experiència en recerca bàsica i la gestió, creació o acompanyament d’empreses creades a partir de coneixement acadèmic en biomedicina.

+++

Parc de Recerca UAB Edifici Eureka Avinguda de Can Domènech (Campus de la UAB) Bellaterra, Barcelona 08193

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere