Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Projecte IMPETUS: Finançament i premi de Ciència Ciutadana de la Unió Europea

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

El projecte IMPETUS està buscant projectes de ciència ciutadana nous i ja consolidats per promoure’ls i donar-los suport en la darrera Convocatòria oberta.

En aquesta convocatòria oberta, IMPETUS cerca projectes de Ciència Ciutadana per a dues oportunitats interessants, l‘Accelerador IMPETUS i el Premi de Ciència Ciutadana de la Unió Europea. Aquesta convocatòria estarà oberta del 10 de gener al 12 de març per al Premi de Ciència Ciutadana de la Unió Europea i el 14 de març per a l’Accelerador IMPETUS.

Accelerador IMPETUS; Tens una idea per a un projecte de ciència ciutadana o coordines una iniciativa que se centra en:

El teu projecte pot beneficiar-se del suport financer, la mentoria i la capacitació per portar la teva feina al següent nivell? Aleshores el programa Accelerador IMPETUS podria ser per a tu.

Alhora, IMPETUS vol posar la ciència ciutadana d’excel·lència en primer pla amb el Premi de Ciència Ciutadana de la Unió Europea. IMPETUS vol celebrar l’èxit i la diversitat de la Ciència Ciutadana que es fa a tot Europa i garantir que aquest fantàstic treball obtingui el reconeixement que mereix.

El Premi de la Unió Europea a la Ciència Ciutadana consta de tres premis principals. Un Gran Premi de 60.000€, així com dos premis addicionals als projectes que millor demostrin com es pot utilitzar la ciència ciutadana per promoure la Diversitat i la Col·laboració i les Comunitats Digitals, tots dos dotats amb 20.000€. IMPETUS també atorgarà mencions honorífiques a 27 projectes addicionals, els treballs dels quals s’exhibiran juntament amb els guanyadors dels tres premis a l’Ars Electronica Science and Technology 2024 Festival.

IMPETUS és finançat pel programa de recerca i innovació Horitzó Europa de la Unió Europea sota l’acord de subvenció número 101058677. Totes les sol·licituds i comunicacions del projecte es faran en anglès.

Cronograma de la Segona Convocatòria:

S’obre la convocatòria de l’Acelerador IMPETUS10 gener 2024
S’obre la convocatòria del Premi de Ciència Ciutadana de la UE10 gener 2024
Webinar 124 gener 2024
Webinar 228 febrer 2024
Tancament de la convocatòria del Premi de Ciència Ciutadana de la UE12 març 2024
Tancament de convocatòria de l’Acelerador IMPETUS14 març 2024
Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere