Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Celebració del “Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència” a l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Vilanova i la Geltrú de la Universitat Politècnica de Catalunya (Avui 15 de febrer)

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Avui 15 de febrer, l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Vilanova i la Geltrú (EPSEVG) de la Universitat Politècnica de Catalunya – BarcelonaTech (UPC) acull l’acte central de la celebració del “Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciènci”a. Durant l’acte tindrà lloc la gravació del pòdcast ‘Ciència, tecnologia i tu. Somnia, explora, crea’, amb la participació d’alumnes de primària i secundària, i d’investigadores i estudiants de la UPC.

L’acte central de la celebració del “Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència” a la UPC, que tindrà lloc de 10 a 12 hores a la sala d’actes de l’EPSEVG (Av. de Víctor Balaguer, 1), comptarà amb la benvinguda a càrrec de la directora del centre, Marisa Zaragozá, i de la vicerectora de Responsabilitat Social i Igualtat, Josefina Antonijuan.

Tot seguit es gravarà el pòdcast ‘Ciència, tecnologia i tu. Somnia, explora, crea’, de la sèrie Algorrritmes UPC, amb la participació d’investigadores i estudiants de la UPC, així com d’alumnes de primària i secundària de Vilanova i la Geltrú i de les Roquetes de Sant Pere de Ribes. Clourà l’acte el rector de la UPC, Daniel Crespo.

Aquesta és una de les diferents activitats que s’organitzen a la UPC amb motiu de l’11 F, amb l’objectiu de visibilitzar el treball de les dones en la ciència i l’enginyeria, i apropar els estudis politècnics a les noies.

Dia: 15 de febrer
Hora: 10 a 12 hores
Lloc: sala d’actes de l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Vilanova i la Geltrú (EPSEVG), Av. de Víctor Balaguer, 1Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere