Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Nou CASAL POPULAR “La Trinxera” a la Universitat Autònoma de Barcelona obert a tots els col·lectius

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

El Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) de la Universitat Autònoma de Barcelona ha habilitat / alliberat un espai dins la universitat i comencen al nou Casal Popular “La Trinxera”, el primer a una universitat pública dels Països Catalans.

Ens diuen:

“Des de fa temps, a la UAB veien com els col·lectius que en formem part pateixen més dificultats i més traves a l’hora de realitzar la seva tasca; des de la falta d’espais de trobada i organització, a la manca d’oci autogestionat i alternatiu, passant per la privatització dels espais públics de l’autònoma o la intrusió de forces de repressió.

Tot això evidencia l’afany de les institucions de debilitar la vida i el teixit associatiu al campus, buscant d’aquesta manera la universitat que volen: una universitat despolititzada, lliure de qualsevol força combativa, un espai merament acadèmic.

És davant d’aquesta situació que neix el nou casal popular “La Trinxera”, amb l’objectiu de ser un espai de trobada i organització al marge de les institucions, obert a tots els Col·lectius de la UAB. Per recuperar els espais públics i fer de l’autònoma una universitat de i per a les estudiants”.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere