Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna-Universitat Ramon Llull i el Consell de la Informació de Catalunya: JORNADA “Periodisme, ètica i canvi tecnològic”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

El divendres 23 de febrer, a les 9.30 h, el grup de recerca DIGILAB de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna-URL i el Consell de la Informació de Catalunya organitzen la jornada “Periodisme, ètica i canvi tecnològic”, que analitzarà els canvis produïts en la professió, el paper que juguen els òrgans autoreguladors i els nous reptes i perfils professionals en el periodisme. 

L’acte, que tindrà lloc al Col·legi de Periodistes de Catalunya, acollirà dues taules rodones. A la primera d’elles, els presidents dels tres consells de premsa que actualment treballen a Espanya tractaran sobre la confiança en el periodisme des d’una visió ètica. A la segona taula s’analitzaran nous perfils professionals del periodisme que han sorgit amb les recents transformacions socials i tecnològiques des d’una perspectiva ètica i deontològica.

El grup de recerca DIGILAB presentarà durant la jornada dos dels projectes que han desenvolupat: el primer d’ells, finançat per Fundació La Caixa, sobre la confiança dels ciutadans en les notícies, i el segon, finançat per la Comissió Europea, al voltant del projecte “Media Councils in the Digital Age”. 

Podeu consultar aquí el programa de la jornada i inscriure-us-hi.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere