Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Level Up obre les seves inscripcions per a la 4a Edició del seu programa de preincubació 2024 per a nous creadors de VIDEOJOCS

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Level Up [Game Dev Hub], reconegut pel seu programa de preincubació per a estudis de videojocs independents, s’enorgulleix d’anunciar l’obertura d’inscripcions per a la quarta edició del seu programa. En un panorama on el suport a l’emprenedoria jove i al sector de videojocs independents és essencial, Level Up reafirma el seu compromís de proporcionar un camí accessible per a aquells que desitgen accedir laboralment a la indústria de l’entreteniment digital, tenint en compte els desafiaments i l’alta competitivitat que enfronten els aspirants a desenvolupadors.

Durant les últimes tres edicions, Level Up ha donat suport a 17 estudis emergents, contribuint a la creació de 7 noves empreses dins del sector del videojoc. A més, s’ha superat la xifra significativa de 350.000 euros en seed capital, destacant així l’impacte positiu del programa en el foment de l’emprenedoria jove en aquest camp altament competitiu. La quarta edició del programa de preincubació de Level Up ofereix als participants una oportunitat inestimable per submergir-se en un entorn d’aprenentatge col·laboratiu, rebre mentorització d’experts de la indústria del sector del videojoc i accedir a recursos essencials per al desenvolupament i la comercialització dels seus videojocs.

Novetats per a l’edició de 2024

– Viatge i passi professional a la Gamescom per a 2 equips: Dos equips seleccionats tindran l’oportunitat exclusiva d’assistir a la Gamescom, l’esdeveniment de negocis més important a nivell europeu de la indústria del videojoc.
 2 Jornades de Playtestings day a Level Up amb convidats del sector: Es dedicaran dos dies exclusivament a la realització de proves de joc, proporcionant als equips una valuosa retroalimentació sobre els seus projectes en desenvolupament.
– Accés professional a l’Indie Dev Day Barcelona, l’esdeveniment de la indústria de videojocs independents més rellevant del territori espanyol: Els participants podran assistir i presentar els seus videojocs creats al gran públic i inversors.
– Accés professional al Big Conference: Level Up ofereix l’oportunitat de participar en el prestigiós esdeveniment celebrat a Bilbao, on els beneficiaris podran accedir a conferències, tallers i oportunitats de networking amb líders de la indústria nacional i internacional.
– Finalment, també una aportació econòmica de 1.000 € en constituir-se l’empresa dels equips participants que completin el programa, Level Up proporcionarà suport financer des de l’inici del viatge empresarial.

Dates Clau:

– 21 de Febrer: Demo Day online de la 3a edició del programa.
– 28 de Febrer: Pitch & Match per validar les idees de videojocs i trobar als membres de l’equip.
– 6 de Març: Webinar informatiu sobre la 4a edició del programa.
– 18 de Març: Data límit per aplicar a la 4a edició.

El programa de preincubació començarà el dia8 d’abril i s’estendrà uns 9 mesos fins al 15 de desembre de 2024, encara que moltes altres activitats es celebraran l’any següent, com el seu propi Demo Day i l’assistència a altres esdeveniments com la Gamescom.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere