Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El Centre d’Estudis d’Opinió / CEO publica els resultats de l’Enquesta sobre valors a Catalunya

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Aquest dimecres 21 de febrer, el director del Centre d’Estudis d’Opinió (CEO), Jordi Muñoz, ha presentat en roda de premsa els principals resultats de l’Enquesta sobre valors a Catalunya.

El CEO ha impulsat aquesta enquesta amb una mostra molt àmplia de la població catalana amb la voluntat de conèixer l’evolució dels valors de la ciutadania de Catalunya avui. L’enquesta ofereix una radiografia molt completa i representativa dels valors dels catalans i catalanes de 2023. L’estudi inclou preguntes sobre temes relacionats amb la visió sobre la vida, les justificacions morals, els valors humans, els valors econòmics, les prioritats polítiques o les actituds cap a la democràcia, la immigració o el gènere, entre d’altres. Aquesta enquesta continua la recerca sobre valors dels catalans que el CEO ja va iniciar, amb la darrera enquesta realitzada el 2018.

El treball de camp de l’enquesta es va dur a terme entre el 29 de setembre i el 30 de novembre de 2023 mitjançant enquestes autoadministrades (push-to-web+paper) a una mostra probabilística i nominal de la població de 16 i més anys resident a Catalunya. La mostra final per a aquest estudi és de 7.685 persones6.131 de les quals van respondre en línia (un 79,8%) i les 1.554 restants, en paper (un 20,2%).

El dossier que adjuntem recull els resultats principals de l’enquesta.

Totes les dades, les taules estadístiques, les microdades, així com el qüestionari amb les preguntes literals estan disponibles a ceo.gencat.cat.

Dossier: Enquesta sobre valors a Catalunya … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere