Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals / BLANQUERNA –Universitat Ramon Llull: Nou acord amb el Vaticà, pràctiques a la Pontifícia Acadèmia per a la Vida. El think tank bioètic vaticà

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

La Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals / BLANQUERNA – Universitat Ramon ha signat un acord amb la Pontifícia Acadèmia per a la Vida (PAV), un organisme de la Santa Seu que té diversos projectes com IA, Ètica Global, Consciència, Neurociència i Ètica, Roboètica i Genoma Humà.

L’estudiant Facundo Pascarelli, del Màster Universitari en Comunicació Política i Social, és el primer becari que hi ha fet pràctiques extracurriculars durant l’Assemblea Anual d’aquesta entitat que ha tingut lloc, aquest mes de febrer, per celebrar els trenta anys d’aquest organisme, conegut com un think tank bioètic vaticà.

Aquesta experiència li ha permès estar en contacte amb professionals de tot el món, amb diferents estudis i religions, per a conèixer de manera interdisciplinària solucions per als dilemes que enfronta la humanitat.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere