Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Sessió on line d’ACCIÓ: El potencial del màrqueting B2B per internacionalitzar-se

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Dimarts, 12 de març del 2024. De 15.30 h a 17.00 h.

Treballes en una empresa B2B internacional? T’agradaria conèixer com explotar millor els canals digitals per arribar a més clients? 

La pandèmia ha impactat fortament en el comerç electrònic B2B, reduint moltes interaccions presencials. D’acord amb una enquesta de Sanna Commerce realitzada el 2021, el 87% dels compradors B2B van descobrir nous proveïdors en línia, mentre que un 74% assegura que va utilitzar les pàgines web per avaluar-los.

En aquesta sessió, Santiago Sanchez, conseller delegat de Etailers Ecommerce i expert en ecommerce B2B, ens mostrarà les possibilitats del màrqueting digital B2B per millorar la presència en mercats internacionals. A més, comentarem amb Arnau Miralpeix, responsable de Marketing a Benito Urban, alguns dels punts més importants a tenir en compte a l’hora d’incorporar els canals digitals en la internacionalització.

Aprofita aquesta oportunitat per entendre millor el màrqueting digital B2B internacional. No t’ho perdis i uneix-te a la sessió! 

Aquesta sessió forma part del servei International eTrade per impulsar la internacionalització de les empreses catalanes a través dels canals digitals.

ACCIÓ t’acompanya en aquesta jornada en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, que agrupa més de 450 organismes de suport a l’empresa en 50 països, i del qual ACCIÓ forma part.

+++

Sessió gratuïta, en línia.

INSCRIPCIÓ … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere