Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El Govern català aprova el decret de modificació de l’accés als ensenyaments d’arts escèniques

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

L’objectiu és modificar les diferents titulacions d’arts escèniques perquè l’alumnat tingui més possibilitats d’accedir-hi i afavorir-ne la permanència en el sistema educatiu

Es regula el règim d’accés als cicles d’Animació en Circ, Tècniques d’Actuació Teatral, Arts del Circ, Tècniques de Direcció Coral, Tècniques de Dansa Urbana, Maquinària Escènica, Luminotècnia per a les Arts Escèniques i Sonorització per a les Arts Escèniques

El Govern de la Generalitat de Catalunya ha aprovat el decret de modificació de l’accés a les diferents titulacions dels ensenyaments d’arts escèniques, amb l’objectiu d’ampliar les possibilitats d’accés de l’alumnat. D’aquesta manera, s’afavoreix tant la permanència de l’alumnat que cursa aquests estudis en el sistema educatiu com el fet que els ensenyaments d’arts escèniques gaudeixin, almenys, de les mateixes opcions d’accés que es requereixen per a la resta d’ensenyaments equivalents.

La modificació de l’accés fa referència a aquests cicles d’arts escèniques:

·Animació en Circ.

·Tècniques d’Actuació Teatral.

·Arts del Circ.

·Tècniques de Direcció Coral.

·Tècniques de Dansa Urbana.

·Maquinària Escènica.

·Luminotècnia per a les Arts Escèniques.

·Sonorització per a les Arts Escèniques.

Per a cadascun dels cicles d’arts escèniques s’estableixen els requisits acadèmics d’accés. En funció del cicle al qual l’alumne vol accedir, es determina quina és la via d’accés que, a més del batxillerat i el graduat en educació secundària, s’amplia al títol de tècnic o tècnic superior de FP , tècnic o tècnic superior d’APD, entre d’altres.

Pel que fa al calendari d’aplicació, la modificació del decret s’aplicarà en els procediments d’accés als ensenyaments conduents als títols propis de la Generalitat de Catalunya d’arts escèniques a partir del curs 2024-2025.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere