Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Comissió Europea: Informe “El segon Pla Estratègic HORIZON EUROPA 2025-2027”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

L’inici del segon procés de planificació estratègica d’HORIZON EUROPA va ser llançat oficialment per la Comissió Europea durant les Jornades de Recerca i Innovació 2022.

En primer lloc, la Comissió va redactar i publicar l’informe d’anàlisi del Pla Estratègic HORIZON EUROPA 2025-2027, que proporciona una base analítica sòlida per al Pla Estratègic. Com el seu predecessor, el Pla Estratègic 2025-2027 s’està codissenyant amb l’aportació de ciutadans i grups d’interès.

Els ciutadans van ser consultats durant un taller l’1 de desembre de 2022. El taller es va organitzar en el context de l’acte de retroalimentació sobre el seguiment de la Conferència sobre el Futur d’Europa (CoFE) que va tenir lloc el 2 de desembre de 2022. Les propostes que es van desenvolupar durant el CoFE es van utilitzar com a base per als debats dels ciutadans per esbossar les prioritats de recerca i innovació dels darrers tres anys del programa Horitzó Europa. Els resultats d’aquest esdeveniment es van incorporar al document d’anàlisi del pla estratègic.

El Pla estratègic 2025-2027 també va ser cobert per la consulta pública en línia més gran que s’ha fet mai sobre els programes marc europeus de recerca i innovació. La consulta va incloure preguntes sobre el passat, el present i el futur dels programes de recerca i innovació i va permetre a les parts interessades presentar documents de posició sobre el tema. L’exercici es va posar en marxa l’1 de desembre de 2022 i va romandre obert fins al 23 de febrer de 2023. Els resultats de la consulta pública en línia i els documents de posició també es van incorporar a l’informe d’anàlisi del Pla Estratègic.

El Pla estratègic s’està redactant amb implicació i intercanvis amplis amb els estats membres de la UE i amb el Parlament Europeu, i es preveu que s’adopti el 2024.

Informe “Horizon Europe Strategic Plan 2025-2027 / Analysis” … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere