Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Universitat Politècnica de València / XXVII Jornada de Sociolingüística d’Alcoi “El plurilingüisme a Europa. Reptes i oportunitats”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

La Jornada tindrà lloc els dies 22 i 23 de març al Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València

En l’edició de 2024 la Jornada tractarà els reptes i les oportunitats del plurilingüisme a Europa, a partir del coneixement de diversos aspectes: models i experiències reeixides de política lingüística als estats, aplicacions en l’ensenyament de llengües i relació entre nacionalismes i llengües. La Jornada també vol debatre sobre l’estat de les llengües minoritàries en la conjuntura actual.

En el programa s’inclouen intervencions amb ponents del món universitari estatal i europeu, com Fernando Ramallo, de la Universitat de Vigo; Daniel Cetrà, de la Universitat de Barcelona; Vicenta Tasa, de la Universitat de València i l’Acadèmia Valenciana de la Llengua; Vicent Climent-Ferrando, de la Universitat Pompeu Fabra; Alina Mihaela Chezan, de la Universitat de València; Sinèad Giblin, del Loreto College Foxrock de Dublín (Irlanda), i Vanessa Denon, de l’Atheneum Geraardsbergen (Bèlgica).

També hi haurà dues activitats complementàries destacables: una visita guiada a l’exposició “Carme Miquel i Diego, una mestra del país” i la ruta guiada “Els espais de l’Ovidi”, amb Jordi Tormo, autor del llibre Ovidi Montllor. Un obrer de la paraula.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere