Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Xarxa AccessCat / UAB: Jornada “La transferència de coneixement en ciències socials i humanitats”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior
El dijous 9 de maig de 2024 a les 10h, la Xarxa AccessCat, amb el suport del Vicerectorat de Transferència, Innovació i Emprenedoria de la UAB i de l’AGAUR a través dels Ajuts per a Xarxes d’R+D+I (2021XARDI00007) i la col·laboració del Parc de Recerca UAB i de la Direcció General de Transferència de Coneixement de la Generalitat de Catalunya, organitza una jornada per apropar la transferència de coneixement al personal investigador i institucions dels àmbits de les ciències socials i les humanitats.

L’esdeveniment, adreçat al personal docent i investigador i personal tècnic i de gestió de totes les universitats catalanes, posarà l’accent en dos aspectes fonamentals: entendre la tipologia de transferència que es pot fer des dels camps de les ciències socials i les humanitats, i els mecanismes d’avaluació del seu impacte.
PROGRAMA

9.30 h -10.00 h Registre de participants

10.00 h – 10.15 h Benvinguda institucional, a càrrec de Laia Arnal, directora general de Transferència i Societat del Coneixement de la Generalitat de Catalunya, i Rosa María Sebastián Pérez, vicerectora d’Innovació, Transferència i Emprenedoria de la UAB.

10.15 h – 10.45 h Valorització social de la recerca en Ciències Socials i Humanitats. Aprenent del sexenni de transferència, conferència a càrrec de Julia Olmos, catedràtica en Organització d’Empreses i membre d’INN4ALL, grup de recerca d’Innovació, Ciència i Societat (UV).

10.45 h – 11.15 h Pausa cafè

11.15 h – 12.15 h Taula rodona moderada per Lídia Aguilera, directora d’Innovació (CaixaResearch Institute): De què parlem quan parlem de transferència de coneixement en Ciències Socials i Humanitats? Jordi Balló, director del Departament de Comunicació (UPF).Jordi Collet, catedràtic de Sociologia de l’educació (UVic-UCC).Anna Matamala, investigadora principal de TransMedia Catalonia (UAB) i directora de la Xarxa AccessCat.Laura Sáez, sòcia i coCEO de CoRegistros, S.L.U. i professora associada (UB i IQS).

12.15 h – 13.15 h Taula rodona moderada per Manel González-Piñero, director d’Innovació (CREB UPC) i professor de la Facultat d’Economia (UB) i de l’ESMUC: Com avaluem la transferència de coneixement en Ciències Socials i Humanitats? Indicadors i impacte social.  Marcos Paz, tècnic de Transferència de Coneixement (UOC) i membre del Grup de Treball de RedOTRI en Transferència en Ciències Socials i Humanitats.Nadal Bayà, cap de l’Àrea de Transferència del Coneixement (AGAUR).María José Herrero, sòcia del projecte europeu Revalorise i responsable de Connexió amb l’Ecosistema. Servei de Suport a l’Emprenedoria i la Innovació (UC3M). Teresa Sordé Martí, catedràtica de Sociologia (UAB).

13.15 h – 13.45 h Conclusions a càrrec d’Anna Matamala, directora de la Xarxa AccessCat, i cloenda institucional, a càrrec de Javier Lafuente, Rector Magnífic de la UAB.
+++
Dijous 9 de maig de 2024 10:00 h Auditori Rectorat UAB (Campus de la UAB)

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere