Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Observatori Social de la Fundació ”la Caixa”: CONVOCATÒRIA FLASH per donar suport a projectes de recerca sobre l’impacte social de les vides longeves

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

L’obre una convocatòria per donar suport a projectes de recerca en ciències socials en què s’estudiï l’impacte social de les vides longeves mitjançant una enquesta quantitativa.

Presentació de propostes: del 14 de març al 4 d’abril de 2024.
  


 BUSQUEN

Oferir dotacions econòmiques per fer enquestes quantitatives originals i innovadores en qualsevol de les disciplines que pertanyen a les ciències socials. 

Estudiar la societat en conjunt i també els impactes socials d’un fenomen determinat.

Que els projectes de recerca basats en aquestes enquestes puguin fer tot el trajecte, de les hipòtesis a les conclusions, en un període inferior a 12 mesos. 

Propostes que estudiïn qualsevol variable, component, dinàmica o fenomen social relacionat amb les vides longeves, des de qualsevol disciplina pertanyent a les ciències socials.

 OFEREIXEN

Una dotació màxima de 35.000 euros per projecte, incloent-hi tots els impostos i despeses indirectes.

 DEMANEN

La universitat o centre de recerca del receptor de l’ajut ha de signar un conveni de recerca amb la Fundació ”la Caixa”.

Les enquestes quantitatives s’han de contractar com un servei professional i han de complir totes les garanties metodològiques.

QUI S’HI POT PRESENTAR

La convocatòria està oberta a propostes liderades per investigadors de qualsevol nacionalitat que duguin a terme l’activitat en universitats, centres de recerca o entitats privades sense ànim de lucre dedicats a la recerca i amb seu a Espanya.

CALENDARI

 Termini de presentació: les propostes es poden presentar fins a les 14.00 h (UTC) del 4 d’abril de 2024.

Les propostes s’han de presentar per mitjà de la plataforma en línia habilitada amb aquesta finalitat (http://grants.lacaixafoundation.org/). N’acceptaran les sol·licituds que es rebin per altres canals.

La resolució de les convocatòries es publicarà al lloc web de l’Observatori Social aproximadament 8 setmanes després que acabi el termini de presentació de sol·licituds. Abans d’aquesta data, es notificarà als candidats seleccionats per correu electrònic.

CONTACTE

Per a qualsevol consulta sobre la convocatòria, es pot adreçar per correu electrònic a l’Observatori Social de la Fundació ”la Caixa”: observatorisocial@contact.fundaciolacaixa.org

Bases de la convocatòria

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere