Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Avui sessió científica del ‘Hub en Sostenibilitat Global de la Universitat de Barcelona’: “Crisi de la Pagesia: Rendibilitat i Sostenibilitat”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Avui 3 d’abril a l’Aula Magna Ramón Parés de la Facultat de Biologia (Diagonal 643, Barcelona)

PROGRAMA

16:00. Benvinguda i introducció a la sessió. Joan Guàrdia rector de la Universitat de Barcelona, Rosina Gironès coordinadora del Hub UB en Sostenibilitat Global.

16:15. Escenaris climàtics i hídrics dels pròxims 50 anys a l’àrea mediterrània, adaptació i mitigació. M. Carme Llasat, Departament de Física Aplicada; UB.

16:35. Els límits actuals de la pagesia per a la rendibilitat i la sostenibilitat. Joan Caball, coordinador nacional de la Unió de Pagesos.

16:55. Solucions per fer sostenible i rendible la producció d’aliments. Enric Tello i Ana Moragues, Departament d’Història Econòmica, Institucions, Política i Economia Mundial; Food Action and Research Observatory UB (FARO).

17:15. Agricultura i biodiversitat. F. Xavier Sans, Departament de Biologia Evolutiva, Ecologia i Ciències Ambientals; Institut de Recerca de Biodiversitat UB (IRBio).

17:35. Gestió de la producció d’aliments per a l’adaptació a la transició ecològica, paper de l’administració. Elisenda Guillaumes, directora general d’Agricultura i Ramaderia; Generalitat de Catalunya.

17:55. Taula Rodona amb les intervencions, a més a més dels ponents, de Montse Lligadas, German Domínguez, Imma Puigcorbé i Jordi Ginabreda. Modera Teresa Sauras, vicerectora de Sostenibilitat i Acció Climàtica.

19:00. Tancament de la sessió i aperitiu conjunt.

+++
Aquest esdeveniment està obert al públic en general.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere