Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Universitat Autònoma de Barcelona / Facultat de Veterinària: Parlem sobre el “burnout” a la professió de veterinària

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Dijous 4 d’abril de 2024   13.30 h.  Sala d’actes de la Facultat de Veterinària

La Facultat de Veterinària de la Universitat Autònoma de Barcelona  organitza una jornada en format taula rodona per abordar l’esgotament emocional o Burnout, que experimenten molts professionals del món de la veterinària, mitjançant una activitat dinàmica per a la gestió emocional i la salut mental dels futurs professionals de la veterinària. La dinàmica consistirà en una taula rodona amb tres ponents, dues psicòlogues i una veterinària, que compartiran els seus coneixements i eines bàsiques per poder fer front als reptes emocionals de la seva futura professió.


Les dues psicòlogues que participaran en l’activitat seran Cintia Menor, psicòloga clínica especialitzada en psiconutrició i TCA, trauma i lligam i Ana Bilbao, psicòloga clínica especialitzada en depressió, ansietat, TOC, dols i problemes d’autoestima i desconnexió emocional. I, Nina Brito, veterinària clínica amb setze anys d’experiència a Ars Hospital Veterinari, Digital Marketing a Livisto i autora del projecte HappyVetProject, iniciativa que forma part de l’estratègia en benestar emocional de la Facultat de Veterinària de la UAB.


El principal objectiu de la xerrada és respondre a les inquietuds i dubtes dels veterinaris i veterinàries sobre la salut mental en el seu àmbit professional. Al final de l’activitat hi haurà un aperitiu per als assistents. La participació en la jornada permet el reconeixement de crèdits. Per participar-hi cal inscriure’s en aquest formulari

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere