Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Oberta la segona convocatòria de Beques de Recerca de la Càtedra UNESCO Pau Casals

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

La Càtedra UNESCO Pau Casals per a la música, la defensa de la pau i els drets humans, un projecte creat el 2022 en conveni entre la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i la Fundació Pau Casals, obre la seva segona convocatòria de beques de recerca amb l’objectiu d’impulsar la investigació i el coneixement sobre el llegat musical i humanístic de Pau Casals.

Aquestes beques no es restringeixen a la figura de Casals, sinó que també són obertes a les temàtiques relacionades amb els valors que el músic va defensar al llarg de la seva vida com són: els drets humans, la cultura de la pau, la justícia internacional o el paper de la música i la cultura en la prevenció de conflictes i la cohesió social, d’acord amb l’Estratègia de Desenvolupament Sostenible 2030.

 La participació està oberta a estudiants i personal investigador de tot el món. S’hi poden presentar projectes de recerca relacionats amb treballs finals de màster o postgrau, treballs associats a una tesi doctoral o qualsevol investigació vinculada a una universitat.

La Càtedra UNESCO Pau Casals ofereix una dotació econòmica de 2.000€ a cada una de les beques, així com suport i acompanyament d’una comissió d’experts, i accés al fons documental de Pau Casals, ubicat a l’Arxiu Nacional de Catalunya, entre altres contraprestacions.

La convocatòria restarà oberta entre el 14 de març i el 12 de maig de 2024. La resolució de la comissió de selecció qualificadora serà abans del 14 de juny de 2024 i les persones becades hauran d’entregar el projecte final de la recerca abans de l’1 de juny del 2025.

La Càtedra UNESCO Pau Casals convoca anualment aquestes beques per impulsar la recerca.

Bases completes … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere