Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Torna el programa AI4ALL per impulsar projectes emprenedors en el sector de la intel·ligència artificial

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

La intel·ligència artificial (IA) s’ha convertit en una de les tecnologies més prometedores i transformadores del nostre temps. Com l’apliquem als nostres projectes? Quines oportunitats de negoci ens pot donar?

Per tal de donar resposta a totes aquestes qüestions, torna l’AI4ALL, una formació especialitzada per impulsar la generació de tecnologia i projectes emprenedors en Intel·ligència Artificial. La sisena edició del programa, que es farà entre els mesos de juny i desembre, obre les inscripcions

L’AI4All vol oferir formació en Intel·ligència Artificial per a persones de tots els nivells d’habilitat i coneixement. Des de principiants fins a professionals experimentats, tothom pot trobar una experiència d’aprenentatge a mida per aprofundir en els conceptes clau de la IA i les seves aplicacions pràctiques per donar resposta a reptes de la societat.

Així, el programa ofereix una formació teòrica i pràctica en les tecnologies més punteres d’intel·ligència artificial i també una formació en gestió empresarial i nous models de negoci. La docència consta de 120 hores repartides en sessions formatives (presencials i en línia), sessions de prototipatge, tutories i conferències d’empreses amb casos pràctics.

Les persones participants treballaran en equips multidisciplinaris per desenvolupar un projecte emprenedor, basat en tecnologies IA, acompanyades d’experts tecnològics i empresarials. Al final del programa presentaran els seus projectes pilots en un demoday  davant d’entitats i empreses rellevants. En aquesta sessió es seleccionaran el millor projecte, que accedirà a l’AI Accelerator, el programa d’acceleració de la Digital Catalonia Alliance i la Xarxa RDI-IA per a empreses especialitzades en solucions basades en intel·ligència artificial.

Aquesta iniciativa està organitzada pel Parc de Recerca UAB, el Centre de Visió per Computador, l’Escola d’Enginyeria de la UAB i l’Institut d’Investigació en Intel·ligència Artificial del CSIC. Està subvencionat pel Departament d’Empresa i Treball i compta amb el cofinançament del Fons Social Europeu Plus i el suport de la Xarxa RDI·IA.

Web oficial del programa … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere