Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Inscripcions obertes a la Jornada sobre la Nova Bauhaus Europea: balanç i perspectives de futur

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

El pròxim dia 15 d’abril de 2024 se celebrarà una jornada informativa (presencial) sobre la Nova Bauhaus Europea, on es tractaran les línies d’actuació, s’explicaran les oportunitats de finançament que se’n deriven, i coneixerem de primera mà projectes guanyadors i diverses experiències en aquesta iniciativa.   

L’acte està coorganitzat per la Generalitat de Catalunya, la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, la Delegació del Govern d’Espanya a Catalunya, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) i la Fundació Mies van der Rohe.    

Nova Bauhaus Europea: balanç i perspectives de futur  

Dia: 15 d’abril de 2024  

Horari: 9:30 – 14:00 hores  

Lloc: Auditori del Palau de la Generalitat (acte presencial) 

Inscripcions fins a l’11 d’abril (enllaç

A la jornada s’explicarà la nova NEB Facility que finançarà actuacions relacionades amb els valors de la Nova Bauhaus Europea (beautiful, sustainable and together) de 2025 a 2027. 

La Nova Bauhaus Europea (NEB) és un projecte multidisciplinari que se sustenta en tres pilars fonamentals: la sostenibilitat, la inclusió i la bellesa mitjançant la implicació de diferents actors de la societat com artistes, activistes, dissenyadors, arquitectes, estudiants, ciutadania, experts, empreses i institucions de RDI, entre d’altres, amb la intenció de reflexionar sobre com han de ser els espais on vivim per tal que siguin més sostenibles.    

La NEB Facility és la primera eina de suport pressupostari plurianual per a la Nova Bauhaus Europea del 2025 al 2027. El seu objectiu és crear i ampliar solucions innovadores que puguin revitalitzar els barris europeus mitjançant el disseny per a la sostenibilitat i la inclusió. Comptarà amb un pressupost indicatiu de 120 milions d’euros anuals. 

 Programa de la Jornada … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere